hľadáme hodnoty
v hudbe i spoločnosti

Začalo sa evanjelizačné turné Godzone Tour 2013

V šiestich slovenských mestách oddnes pokračuje projekt, ktorý šíri posolstvo evanjelia medzi tínedžermi. Tohtoročná téma je „Generácia KIOBK: Armáda kráľa“.

V Poprade sa dnes začalo evanjelizačné turné Godzone Tour 2013 zamerané na šírenie posolstva evanjelia medzi tínedžermi. Piaty ročník projektu s názvom „Generácia KIOBK: Armáda kráľa“ sa koná v rámci Týždňa Cirkvi pre mládež v šiestich slovenských mestách. Z Popradu sa presunie do Košíc, Považskej Bystrice, Partizánskeho, Trnavy a Banskej Bystrice.

Naším cieľom je priniesť prebudenie do tohto národa a prežiariť svetlom každú oblasť spoločnosti. Túžime vidieť, ako sa ľudia s rovnakým cieľom spoja a vytvoria armádu, ktorá zasiahne Slovensko,“ hovoria organizátori projektu na oficiálnom webe. V rámci večerného programu v každom meste sa o to pokúsia cez hudobnú a tanečnú zložku, modernú video projekciu, osobné svedectvá, krátke divadlo i kázané slovo. Evanjelizačné turné sa začalo dnes v Poprad Aréne a v rôznych mestách Slovenska sa bude konať každý deň do soboty 16. novembra, keď vyvrcholí programom v Banskej Bystrici.

© www.godzone.sk
Projekt Godzone pokračuje od 11. do 16. novembra 2013 piatym ročníkom evanjelizačného turné do šiestich slovenských miest

Godzone Tour 2013 organizuje Združenie kresťanských spoločenstiev mládeže – projekt GODZONE v spolupráci s Radou pre mládež a univerzity Konferencie biskupov Slovenska. Generácia KIOBK ako súčasť pomenovania aktuálneho ročníka je skratka, ktorá vystihuje „generáciu, ktorej ide o Božie kráľovstvo„.

Projekt Godzone vznikol ako reakcia na potrebu prinášať mladým ľuďom posolstvo evanjelia moderným a zrozumiteľným spôsobom. V tomto roku sa realizuje už jeho piaty ročník. Bližšie informácie o projekte sa nachádzajú na stránke www.godzone.sk.

Nestíhate si prečítať všetky články, ale chcete zostať v obraze? Najjednoduchšie, čo môžete urobiť, je nechať nám svoj e-mail a my vám pošleme vždy čerstvý výber najdôležitejších textov o dianí v hudbe i spoločnosti.
Poďte na to:

Máte pre nás tip na dobrý článok zo sveta hudby alebo spoločnosti? Sem s ním! Najlepšie tipy radi spracujeme.