hľadáme hodnoty
v hudbe i spoločnosti

Oddnes sa dá prihlásiť do súťaže Gospel talent 2013

Máš vlastnú gospelovú pieseň? Oddnes ju môžeš prihlásiť do súťaže Gospel talent 2013 a vyhrať jej nahratie v profesionálnom štúdiu, rotáciu v rádiu a ďalšie ceny.


PRIHLÁSIŤ DO SÚŤAŽE GOSPEL TALENT 2013 SA MOŽNO TU!

Speváci, speváčky a hudobné kapely, ktoré sa obsahom textov svojich skladieb zaraďujú medzi gospelových interpretov, sa môžu oddnes do 6. októbra prihlásiť do tretieho ročníka úspešnej speváckej súťaže Gospel talent. O titul gospelového talentu roka bojovalo v prvých dvoch ročníkoch 74 začínajúcich interpretov.

Do súťaže sa môžu prihlásiť jednotlivci i skupiny; podmienkou však je, aby nepatrili medzi etablované zoskupenia na slovenskej gospelovej scéne. „Zmyslom súťaže je podať pomocnú ruku začínajúcim interpretom a dať im nádej, že o nich máme záujem. Chceme nájsť talenty, ktoré sú skryté,“ povedal organizátor súťaže – spevák a skladateľ Richard Čanaky. “Treba dať šancu aktívnym a nadaným mladým ľuďom, ktorí chcú šíriť dobro, o tomto je Gospel talent,” dopĺňa europoslanec Miroslav Mikolášik, ktorý nad súťažou prevzal záštitu.

© Depositphotos.com/Michael Simons
Od 1. septembra do 6. októbra sa môžu začínajúci interpreti gospelovej hudby prihlásiť do súťaže Gospel talent 2013

Interpreti môžu prihlásiť ľubovoľnú autorskú skladbu, ktorá nebola nikdy v minulosti nahrávaná v profesionálnom štúdiu. Pripojiť musia tiež svoju aktuálnu fotografiu, názov a text skladby, ako aj kontaktné údaje. Organizátorov zaujíma aj predstavenie doterajšieho fungovania interpreta.

Súťaž Gospel talent 2013 začína dnešným spustením prihlasovania a vyvrcholí na konci októbra. Projekt vznikol v roku 2009 s cieľom podporiť začínajúcich interpretov gospelovej hudby a odvtedy ju organizuje spevák Richard Čanaky v spolupráci s Rádiom Lumen. Ďalšie informácie o možnosti prihlásenia, celom priebehu a výhrach sú k dispozícii na portáli igospel.sk, portál je exkluzívnym nositeľom informácií o treťom ročníku súťaže.

Nestíhate si prečítať všetky články, ale chcete zostať v obraze? Najjednoduchšie, čo môžete urobiť, je nechať nám svoj e-mail a my vám pošleme vždy čerstvý výber najdôležitejších textov o dianí v hudbe i spoločnosti.
Poďte na to:

Máte pre nás tip na dobrý článok zo sveta hudby alebo spoločnosti? Sem s ním! Najlepšie tipy radi spracujeme.